Wij zijn Samen Duurzaam.

Samen Duurzaam is expert in het realiseren van duurzame nieuwbouwprojecten en het milieuvriendelijker maken van woningen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het verduurzamen van waterwoningen zoals woonboten, woonarken en watervilla’s. Samen duurzaam is in 2019 ontstaan uit een samenwerkingsverband van 15 jaar om aan de steeds groter wordende vraag naar duurzame oplossingen te kunnen voldoen. Persoonlijk, kwaliteit, transparantie en denken in oplossingen kenmerkt Samen Duurzaam. Of het nu gaat om het vervangen van een kraan, of het ontwerp van een complete warmtepompinstallatie. Wij vinden de klus pas geslaagd als de klant tevreden is. Als gevolg hebben wij een hoge klanttevredenheid.

Gegarandeerd kwaliteit

Bij Samen Duurzaam zijn we trots op wat we doen en werken we met de meest vooruitstrevende principes op het gebied van de installatietechniek. Ons lidmaatschap bij Techniek Nederland garandeert de kwaliteit van ons werk. Verder hebben wij alle nodige opleidingen en certificaten, zoals Co certificering, Installatie monteur algemeen, Installatie verwarmingsmonteur, servicemonteur, elektrisch schakelen, Klimaat techniek algemeen, Cursus regelingen Honeywell, Autogeen lasdiploma, Tig lasdiploma, Diverse ketel cursussen, VCA, en BHV

De gezichten achter Samen Duurzaam.

Cees Hoogendoorn

Eigenaar / Allround monteur

Michel Tornij

Eigenaar / Allround monteur

Eline Hoogendoorn

Administratie

Cees Hoogendoorn en Michel Tornij zijn de gezichten achter het bedrijf. Samen leggen zij de lat elke dag hoog zonder daar ingewikkeld over te doen. Cees werkt al ruim 18 jaar zelfstandig en heeft de meest uitlopende werkzaamheden eigen gemaakt. Michel heeft bij meerdere installateurs de nodige kennis opgedaan en is sinds 2014 gestart met zijn bedrijf. In 2015 zijn Cees en Michel samen projecten gaan overnemen van andere bedrijven waardoor ze met regelmaat samenwerkten. In 2021 heeft Michel de vrijgekomen plek overgenomen en runt hij samen met Cees het bedrijf. Door de krachten te bundelen beschikken zij over een vracht ervaring en kennis waar zij hun klanten nog beter van dienst mee kunnen zijn.

Waarom kiezen voor Samen Duurzaam?

Nog één keer samengevat waarom u het beste kunt kiezen voor Samen Duurzaam:

  • Expert op het gebied van aquathermie;

  • Jarenlange ervaring met warmtepompen en boilers;

  • Gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen;

  • Snelle communicatie en uitstekende service;

  • Ook geschikt voor beheer en onderhoud;

  • Streeft echt naar een beter, duurzamer Nederland.

Vrijblijvend offerte aanvragen.

Onze specialisten zullen u spoedig adviseren.